El Consell d’Eivissa obre al públic tres monuments i presenta nova informació sobre sis elements patrimonials

faristol_90x50_torre-carregadorEl Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d’Eivissa ha presentat el servei d’obertura fins el dia 15 de novembre, de tres elements declarats BIC: el Molí des Puig d’en Valls, la torre de defensa de sa Sal Rossa i la cova des Culleram. Aquests tres monuments són propietat del Consell d’Eivissa i durant sis mesos estaran oberts al públic i comptaran amb monitors socioeducatius per a atendre les visites. L’horari d’obertura serà de dimarts a diumenge, de 10:30 a 13:30 hores.

També s’ha presentat el disseny i la impressió de 19.200 fulletons sobre béns històrics propietat del Consell com són el molí d’en Simó, molí des Raspallar, molí des Porxet, molí des Puig d’en Valls, cova des Culleram, i la torre de sa Sal Rossa, redactats en quatre idiomes i que estan oberts a visites públiques, per tal de donar-ne difusió i una major informació del bé al públic que el visita. En aquests fulletons consta el codi QR que redirigeix el lector a la pàgina web del Consell, secció de Patrimoni, on es troba molta més informació com la seua ubicació, fotografies, etc.

A més, en aquests espais es comptarà també amb uns nous faristols de metacrilat amb informació i fotografies. Aquests faristols estan destinats a contenir informació detallada del bé, com ara fulletons redactats en quatre idiomes i altre material informatiu.

Anuncis

2 pensaments sobre “El Consell d’Eivissa obre al públic tres monuments i presenta nova informació sobre sis elements patrimonials

  1. Prèvia sol·licitud de consulta presentada per escrit al Registre general d’entrada d’aquest Consell, l’expedient administratiu de declaració de BIC de s’Argamassa està a la vostra disposició per a ser consultat a les dependències del Departament de patrimoni. Si voleu sol·licitar còpia d’algun document que formi part d’aquest expedient, ho haureu de demanar per escrit i haureu d’abonar les taxes corresponents d’acord amb l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per a expedició de documents administratius (BOIB núm. 17, de 9 de febrer de 2017).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s