Apadrina Patrimoni

diptic_apadrina_patrimoni portada i_contra

diptic_apadrina_patrimoni_interior
Des del Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut s’ha posat en marxa la línia d’ajudes Apadrina Patrimoni, destinada a conscienciar i implicar la societat en la protecció, la conservació i la difusió del nostre patrimoni històric i cultural. Aquesta línia està destinada a associacions i entitats d’Eivissa que vulguin fer-se càrrec d’apadrinar un pou, una font, un aljub, un forn de calç o de pega, una sitja, una era, un jaciment arqueològic, un arbre catalogat com a singular, etc.

L’objecte d’Apadrina Patrimoni és oferir ajudes econòmiques a aquestes associacions per tal de mantenir i recuperar aquests elements, quan sigui necessari realitzar-hi tasques de manteniment i obres o intervencions per a la seua recuperació (neteja i adequació de l’entorn, emblanquinat i reparació del bé amb materials tradicionals, eliminació d’afegits i materials no originals, etc.), així com afavorir el seu coneixement, estudi i documentació.

Apadrina Patrimoni està dotada amb 75.000 € per a l’any 2016 i es podrà subvencionar fins al 100 % del pressupost total de la intervenció, amb un import màxim de 7.000 € d’ajuda per a cada associació o entitat.

El termini de presentació per presentar les sol·licituds és de 30 dies naturals, comptats des de l’endemà de la publicació al BOIB (núm. 93, de 23 de juliol) de l’extracte de l’ajut, això seria des del dissabte dia 24 de juliol fins al dia 22 d’agost, ambdós inclosos.

Per a més informació podeu bases reguladores per a la concessió d’ajudes econòmiques per a apadrina patrimoni a l’àmbit territorial de l’illa d’Eivissa, any 2016 (BOIB núm 087 – 9 / juliol / 2016) o cridar al Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut.

Podeu descarregar en el següent enllaç els impresos de sol·licitud.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s