Digital Past 2012

Digital Past 2012: New technologies in heritage, interpretation and outreach (22-23 de febrer de 2012, Llandrindod Wells).

Organitzat per la Royal Commission on the Ancient and Historical Monuments of Wales, amb la col·laboració de Leica i ICOMOS UK, Digital Past és una conferència de dos dies que mostra innovadores tecnologies digitals per a la captura de dades, interpretació i difusió dels museus i les peces. En el que serà el seu quart any, Digital Past 2012 s’establirà a la històrica ciutat de Llandrindod Wells del centre de Gal·les, i ofereix una combinació de documents, seminaris, tallers i demostracions sobre els últims estudis tècnics i tècniques d’interpretació, i la seva aplicació pràctica en interpretació de patrimoni, educació i conservació.

La conferència serà de gran valor per a qualsevol que treballi al sector del patrimoni, l’arqueologia, l’educació i els museus, i està dissenyat per a permetre la creació de xarxes informals i l’intercanvi d’idees dins d’una audiència amistosa integrada per gent del sector comercial, públic i organitzacions del sector terciari. Les sessions obertes també oferiran l’oportunitat d’exhibir i mostrar projectes o productes, i l’oportunitat de parlar amb les organitzacions de patrimoni, desenvolupadors de productes i minoristes. Les places són limitades s’aconsella la reserva anticipada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s